Nästa fula tackling

SM-slutspelet har bjudit på nästa fula tackling. Den här gången är det Joonas Vihko som går in stenhårt från blind-side med armbåge mot huvudet på Per-Johan Axelsson. Lyckligtvis så träffar inte armbågen huvudet men ”Pebben” åker ändå in illa i sargen, då han stod den där farliga metern från sargen, och blir liggandes ett tag innan han darrigt lyckas ta sig upp och ledsagas av sjukvårdare ut till omklädningsrummet för att ses om.

Jag är medveten om att det är slutspel men var har den ömsesidiga respekten mellan spelarna tagit vägen? Det måste få ett stopp. Förhoppningsvis mår ”Pebben” tillräckligt bra för att delta i nästa match men ifall det är en hjärnskakning blir han ju som bekant borta i minst sex dagar.

Vihko fick enbart en tvåminutare.

ooo

HV71 leder för närvarande med 6-0 i sin match mot Linköping och man har spel fem mot tre med tre minuter kvar av matchen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *