Rätt eller fel att ta ut målvakten?

Brynäs tog ut Robin Rahm med fem minuter kvar att spela och Erik Forssell kunde ta kål på Brynäs förhoppningar genom att göra 3-7. Hade det inte varit bättre att behålla Rahm och satsa på lågan man tände med sitt tjusiga 3-6-mål? Jag tror att det hade ökat chanserna för ytterligare reducering men det är lätt att vara efterklok också.

2-0 i matcher nu i alla fall och det är inte mycket att säga om matchen i sig. Säker seger för Skellefteå AIK och man får sin stora ledning lite för snabbt. Det blir svårt att hålla fokus matchen ut och man börjar slarva, likt man slarvat mot Växjö då man givits ”för mycket” tid med pucken.

ooo

2-0 i matcher till Färjestad också som vann med 3-5 i Örnsköldsvik. Länge stod det 3-3 men Chris Lee som blev stor matchhjälte gör 3-4 i spel fyra mot fyra och sedan tar FBK hem segern rätt så enkelt. Med tre minuter kvar drar Modos kapten, Samuel Påhlsson, på sig en onödig utvisning som försämrar möjlighet till kvittering. 3-5 kommer sedan i tom kasse och saken är biff.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *