Otippat med 6-1

Jösses! Linköping vann alltså med 6-1 mot HV71. Hur detta har gått till har jag ingen aning om – det enda jag vet är att man gjorde 5- och 6-1 i tom kasse då HV gjort ett par försök till att komma ikapp.

Jag hade i alla fall aldrig tippat 6-1 till LHC. Jag hade nog aldrig ens tippat vinst till LHC med Calle Söderberg avstängd och 6-0-förlust i senaste matchens i Kinnarps.

Tror fortfarande inte att LHC tar sig till semi dock.

 

Frölunda stal också mot förmodan en match i kväll. Ser ändå det som en mindre skräll än LHC:s seger. Hade inte möjlighet att se någon av matcherna i kväll men jag gläds åt resultaten. Jag tror fortfarande att de lag som når semi är Skellefteå AIK, FBK, LHC och HV71. Elitseriens fyra topplag är de bästa i år och det är dessa lag som förtjänar en semifinalplats. Och jag tror inte att något av dessas kvartsfinalmotstånd kommer orka stå emot.

Anlednigen till att jag gläds är att ju fler matcher Skellefteå AIK:s motstånd får i kvarten, ju tröttare kommer motståndet vara!

Mer om detta imorgon då jag bloggar från mobilen och detta känns otympligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *