3-0 i matcher

Det är vad det kommer att stå efter att kvällens kvartsfinalomgång är spelad. Både för Skellefteå AIK och för Färjestad BK. Jag har förvisso inte sett mycket på FBK:s matcher men jag hann få mig några glimtar av hur de vände och vann i Ö-vik i förrgår. Visserligen var en domarmiss något avgörande där båda lagen har för många spelare på banan men bara Modo straffas. Det är tråkigt när sådant händer men jag tror inte att Modo kommer lyckas vinna i Karlstad i afton heller.

Vad gäller AIK:s match så är det inte så mycket att säga. 5-0 och 7-3 har byggt upp för ett fint läge att ta kål på Brynäs förhoppningar om att åstadkomma något annat än att skada AIK:s stjärnor. Något man får hoppas att de inte heller ska lyckas med mer än vad de redan gjort. Bellemare blir som de flesta känner till borta en längre tid och det är inte mycket mer än tur som vi kan tacka för att vi får behålla Möller efter Thuressons ruskigt fula knätackling.

Som jag förstått det hela kommer det bli fullsatt i afton och Skellefteå AIK kommer fortsätta spela som de gjort de senaste två matcherna. Nu är dessutom AIK lite irriterade. Det var en ytterst fokuserad Oscar Möller som gjorde web-TV med Norran igår. Han gjorde klart att det finns inte en chans att Brynäs vänder – och man kunde se i ögonen på honom att han talade sanning.

Definitivt 3-0 i matcher till Skellefteå AIK och man vinner med 5-1!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *