Luleå fortsätter att imponera

Luleå fortsätter att imponera. 2-0 i matcher och de drar sig allt närmare en final. Det har varit intensiva matcher mellan de båda lagen men Luleå har lyckats dra det längsta strået. Ifall Skellefteå AIK vinner i kväll kommer det börja spekuleras om den så kallade ”drömfinalen”.

ooo

Gällande Skellefteå AIK:s match i afton så tror jag på seger för hemmalaget. Jag hoppas och tror att AIK spelar med större marginaler idag. Man kan inte stå och falla på ett felaktigt domslut, såsom man gjorde i torsdags.

Jimmie Ericsson är hel vilket är betryggande att höra – samtidigt som jag förväntar mig en prestationshöjning av lagkaptenen. Han har i år inte riktigt kommit upp i sin sedvanliga slutspelsform och han är en viktig pjäs om AIK vill gå hela vägen i år.

Annars är det väl egentligen samma som gäller i kväll som i förrgår. Första passet är viktigt så att man kan ta sig ur egen zon och i lugn och ro ta sig genom mittzon och etablera tryck djupt. Man kan inte nog understryka vikten av Skelelfteå AIK:s tredje- och fjärdeformation – men de jag vill se på topp idag är spelare som Holloway, Lindström och Ericsson.

Skellefteå vinner 3-1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *