Domarsnack med Robertsson

Som de flesta säkert läst så kritiserade Roger Melin domarna efter matchen igår. Efter AIK:s träning idag så snackade jag en del med Bert Robertsson om det här:

Domarsnack med Robertsson

ooo

Med risk för att verka enögd så tyckte jag ändå att gårdagens match var domarnas bästa hittills i semifinalserien. Sevc hade kunnat få en tvåa för knuffen i ryggen på Goren då jag tycker att den är onödig. Senare i samma fyra-mot-fyra-spel gör AIK mål och strax därefter så får Johan Alm en ytterst tveksam utvisning för fasthållning som enligt mig såg mest ut som en kompensation.

Även straffen tycker jag är lite billig efter att ha sett reprisen. Det blev hur som helst inget mål så att det löns knappast att älta. Som sagt, domarnas bästa insats i semifinalen såhär långt enligt mig så jag blev förvånad när jag såg Melins uttalanden. ”Pinsamt” och ”horribelt” är två ord han använt sig av vilket jag tycker är ruskigt hårt.

Ny match i morgon i Cloetta Center och jag hoppas att domarna inte låter sig påverkas av vare sig Melin eller media. Det brukar trots allt bli bäst då domarna litar på sig själva och vågar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *