Säsongens sista hemmamatch?

Så var man på plats i Skellefteå Kraft Arena där den tredje ronden i årets SM-final snart ska gå av stapeln. Västra stå börjar fyllas och det ser redan hyfsat trångt ut. Trångt börjar det även vara på pressläktaren där det också är fullsatt naturligtvis.

Det var bra tryck i Luleå i söndags men norrbottningarna var nog ändå något tamare än Skellefteås publik som studsade i takt innan matchstart. Det gungade nästan så man blev åksjuk här uppe på pressläktaren då och jag räknar med att det inte kommer vara sämre ikväll. Det här kan ju trots allt bli säsongens sista hemmamatch!

Laget kommer i skrivande stund in på isen för matchvärmning och spänningen stiger. Kan Luleå stjäla en seger på Skellefteåmark eller går AIK för bucklan redan på torsdag. Det lär vi få se ikväll! Ni som inte har fått er några biljetter kan följa min liverapportering. Den hittar här:

Liverapportering av SM-final 3.

Nu kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *