Varken Larsson eller Erixon till VM

VM i ishockey 2013 närmar sig och förbundskapten Pär Mårts jobbar för att få ihop sin trupp. New Jersey Devils missade slutspel och därmed friställdes den forne Skellefteå AIK-backen Adam Larsson för världsmästerskapet som i år spelas på svensk mark. Larsson kommer dock inte spela något VM då han inte fått någon förfrågan från Mårts.

En annan skellefteåprodukt, Tim Erixon, såg också ut att vara tillgänglig för VM då även Columbus Blue Jackets missade slutspelet. Tyvärr har det kommit besked om att Erixon dras med en skada och han blir kvar i Columbus, Ohio för att läka.

ooo

Viktor Arvidssons fantastiska slutspel kan knappast ha gått någon hockeyentusiast obemärkt förbi. Nu har han också utnämnts till årets junior och motiveringen lyder:

”Konkurrensen var knivskarp och det var till sist Viktors fantastiska slutspel som fällde avgörandet. Med minimal istid avgjorde han en mängd matcher, bland annat två av de fyra finalerna, vilket imponerar förstås.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *