Inför Örebro-Skellefteå

Ikväll är det synd om Örebro. Skellefteå kan inte varit nöjda efter Brynäs-matchen och jag har en känsla av att Örebro kommer straffas för det.

Örebro förlorade mot HV71 senast och fick en rejäl kalldusch då Toni Rajala gjorde 1-0 redan efter 25 sekunder. Ingen drömstart för nye tränaren ”Lill-Kenta” Johansson. Man förlorade tillslut i förlängning och känns fortfarande så där härligt ostämplade efter tränarbytet, det finns fortfarande tid att vända trenden.

Fredagkväll i Örebro alltså, jag tror matchen slutar 2-5 sen vänder vi direkt blickarna mot Skellefteå-Modo redan imorgon.

Adam Pettersson trodde att det skulle bli en jämn hockeymatch, det var hans svar. Tyckte det var lite tråkigt svar och ville ha ett riktigt tips så då svarade han 2-4, friskt vågat, hälften vunnet! Skjut till med nått rejält nästa gång Pettersson!!!1 Han sa även att han tror att han hänger sin första balja ikväll och det håller vi tummarna för, det förtjänar slitvargen som alltid kommer på jobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *