Match mot ”gnaget” och sista dagen för transfers

Mycket intressant med dagens match trots att man möter ett avslaget ”Gnaget”.

Jimmie Ericsson är tillbaka efter sitt OS-äventyr men framförallt så får vi se Johan Alm spela match igen efter sin långa frånvaro.

Annars så har det varit kaos på twitter under dagen. Transferfönstret stänger den 28 februari och de senaste två dagarna har det hänt otroligt mycket på marknaden. Almtuna och Asplöven har dumpat i princip hela truppen i hopp om att vända röda siffror till svarta när man ska göra bokslut.

Luleå har värvat ett gäng spelare under fönstret där den största värvningen väl är Linus Omark men idag skrev man även fast en Skellefteå-bekant. Det handlar om Olov Lundqvist, back som är född en bit utanför Skellefteå och spelade hela sin juniortid i Skellefteå AIK.

Spelskicklig back med ett riktigt bra skott men framförallt så har han riktigt långt hår. Olov har gjort 20 poäng på 50 matcher den här säsongen för Asplöven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *