Efter Skellefteå-Färjestad finalmatch 1:7

Mästarna kom ut precis som befarat med ett otroligt tempo. När Jimmie Ericsson skickade in 1-0 i sjätte minuten så hade ledningen kunnat vara större.

Skellefteå var aldrig riktigt hotade och när Christian Berglund åkte på en minst sagt diskutabel utvisning så kunde Pierre-Edouard Bellemare punktera från slottet. Just diskutabla domslut var lite av en snackis matchen.

Erik Andersson tacklades våldsamt i mittzonen och enligt uppgift så ska tacklingen ha tagit i huvudet. Återstår att se om någon åtgärd tas i efterhand men situationen friades under matchen. Andersson utgick men enligt läkare Karin Granberg så var det en försiktighetsåtgärd.

Ser redan framemot matchen på torsdag och känslan är att även Skellefteå skulle vilja spela alla matcher på en dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *