Nytt ansikte i bloggen.

Då var det dags för säsongens första inlägg på denna blogg som i år kommer att uppdateras av mig, Robin Lindgren. Jacob Marklund som förra året drev denna blogg har valt att hoppa av sin tjänst och i vinter spela i Clemensnäs HC.

Jag, Robin, är en 27-årig hockeynörd med rötterna i Bureå, 2 mil söder om Schtaan. Hockeynörd ja, jag har spelat hockey sedan jag var fem år och har sedan starten representerat samma klubb, Bureå IF. Går i vinter in på min åttonde säsong i representationslaget, som i vinter spelar i Division 3.
Utöver att själv spela ishockey så går i stort sett all fri tid på vintern åt att se hockey. Jag har varit en trogen Skellefteå AIK supporter sedan början av detta årtusende och har givetvis stått där på Möjligheternas Torg och firat guldet de två senaste vårarna. Så kvällarna på vintern kan man säga handlar om hockey, hockey, hockey. Och när kvällen går mot natt så fortsätter det på den inslagna vägen med hockey i absolut toppklass, NHL. Den absolut roligaste ishockeyn att kolla på finns på andra sidan pölen, så det blir många sena nätter.

Jag kommer i denna blogg att försöka hålla er uppdaterade om läget i laget, övergångar, tankar om matcher och spelarinsatser samt uppdateringar om de flyktade spelarna från fjolårets trupp. Jag hoppas att ni kommer att följa min blogg med stort intresse och uppskattar all kritik, även den dåliga så länge den hålls på vuxen nivå.

Ser framemot en lång och trevlig vinter som förhoppningsvis avslutas med ännu ett hoppande hav på Möjligheternas Torg.

// Robin.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *