Glada miner i omklädningsrummet efter gruppsegern.

Ja det var givetvis mycket glada miner i omklädningsrummet efter att man säkrat avancemang till åttondelsfinalen via en säker 3-0 seger mot IFK Helsinki.

Sagt efter matchen:
– Det första målet var ett bra pass och sen direktskott i PP och det andra målet var ett av de lättaste jag gjort efter ett magiskt pass från Pär. Men det är såna mål man ibland måste göra för att få det att lossna så nu hoppas vi på hattrick mot Brynäs på Fredag!
Daniel Widing om sina två mål.

– Det kändes riktigt bra ikväll och vi gjorde många bra byten och skapade mer än vad vi gjort hittills.
Patrik Zackrisson om sin kedjas insats ikväll.

– Han var nog mest lite tjurig över att förlora men jag kände att det inte var en fight jag ville ta med bara två sekunder kvar.
Anton Karlsson om den finländske spelaren som ville brottas lite i slutsekunderna.

– Jag vet inte vad som hände där. Pucken vart elektrisk och skridskorna slutade att funka.
Säger Marcus Pettersson och skrattar när backens sista byte kommer på tal.

– Jag försökte bara få in den på mål och helt ärligt så trodde jag att ryssen var på den men så var det tydligen inte och nu har jag redan dubblat förra årets målskörd.
Anton Lindholm om sitt 3-0 mål.

– Skönt för Hanses att få hålla nollan och han var riktigt bra idag. Både i målet och utanför målet.
Anton Lindholm igen.

– Ja det kändes riktigt bra idag fastän jag fick stå och titta på långa stunder. Jag hade bra hjälp av laget och det känns riktigt skönt att få en sån här match efter att ha stått på sidan några matcher.
Erik Hanses om sin insats.

– Jag har mamma och pappa här nu till 27 September, och sen kommer flickvännen hit 26e September. Och så ska nog brorsan hinna med att hälsa på också. Skönt att slippa känna sig så ensam.
Säger Kirill Kabanov och skrattar.

Det kändes bra idag, vi spelade bra matchen igenom och hade kul därute. Det enda som saknades var målen, men det kommer nästa match hoppas jag.
Kirill Kabanov igen.

– Riktigt skönt att nu få gå till åttondelsfinalen och tävla om guldet. Det ska bli en häftig utmaning.
Andrew Calof om vad som väntar härnäst.

– Det känns riktigt bra därute. Sommarträningen har gett mycket och jag känner mig bättre tränad än nånsin förut. Att få förtroende i PP är också riktigt skönt.
Succébacken Tim Heed om starten av säsongen.

– Det verkar inte spela någon roll vilka spelare som spelar för Skellefteå. Man följer samma spelidé ändå och man ser ju i andra perioden hur dom fullständigt kör över oss. Jag försökte varna mitt lag före matchen att det var ett riktigt bra lag vi mötte. Men det hjälpte ju inte.
Helsingfors-backen Daniel Grillfors som mött Skellefteå många gånger förut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *