Seger på straffar efter svag insats i 50 minuter.

Frölunda är tippade att vara ett topplag detta år och under kvällens match så visade laget varför. I 50 minuter så förde man matchen och framförallt i den andra perioden så var man helt överlägsna gästerna från Västerbotten. Men Skellefteå eå visar återigen en styrka i tredjeperioden där man, anförda av Andrew Calof, spelar upp sig och både reducerar samt kvitterar. 2-2 målet är frukten av ett bra spel med 6 man mot 5, där Calof hittar upp till Heed på blå och backgiganten får på ett stenhårt skott som Frölunda-målvakten inte kan ta.

Tråkigt att se laget vara så svagt i de inledande 50 minuterna men mycket imponerande att man lyckas komma in i matchen och resa hem med två poäng trots utspelningen.

Bäst i Skellefteå var utan tvekan Andrew Calof och Markus Svensson. Kanadensaren var nästan ensam att försöka ett tag när laget var utspelat och låg bakom kvitteringsmålet efter att själv ha reducerat matchen med sitt 1-2 mål.