Toppmöte i Scandinavium.

Före säsongen så var det många som tippade Frölunda högt eller högst upp i tabellen och det med all rätt. Göteborgs-laget, som ser väldigt intressant ut med väldigt många unga talanger som Mattias Janmark och Artturi Lehkonen, har inlett säsongen på ett relativt bra sätt. Laget har inte sett så stabilt ut som man trott och har bland annat fått stryk mot HV71 med 5-0. Men man ligger ändå med i toppen och har många matchvinnande spelare som kliver fram när matcher står och väger.

Skellefteå kommer från en riktigt ostabil insats senast mot Färjestad då man spelade väldigt slarvigt och nonchalant. Något som tränarna måste ha jobbat på och pratat om nu inför kvällens match. För mot Färjestad, som saknar snipers, så funkade det med felpassningarna och bjudningar. Men i dagens match så kommer det inte att funka då Göteborgarna har flera snipers som kommer att ta tillvara på allt dom bjuds på.

Laguppställningen kommer upp här på bloggen cirka en timme före matchstart. Känslan är att Rob Schremp kommer att få mer istid idag och att Mikko Lehtonen kommer att göra en bättre insats än senast.

Matchtips? 3-2 till Frölunda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *