Den första April kom två gånger i år….

När jag läste det första utskicket om att Modo värvat Donald Brashear så trippelkollade jag om jag verkligen satt på en seriös sida och läste. När jag började förstå att detta var på riktigt. Att krisande Modo väljer att värva in en 42-årig ”buse” som inte spelat riktig hockey sedan säsongen 2009/2010 är för mig ett stort, tråkigt skämt. Modos problem är att man saknar bredd samt spets i det offensiva spelet. Vad ska man då med en långsam, avdankad slagskämpe till? Den här spelaren kommer inte på något sätt att bidra offensivt samtidigt som han kommer att vara ett rundningsmärke defensivt. Och om dom nu vill att han skall täcka upp en roll som polis så räcker det med ett slagsmål så kommer han att vara avstängd i några matcher.

Att Modo tappat sin röda tråd och prioriterat fel på senare år har alla vetat om. Men nu fick vi ett kvitto på exakt HUR desperata man är i Örnsköldsvik. Något står inte rätt till där borta.

Donald Brashear spelade 2009/2010 i New York Rangers organisation och har sedan dess gjort några säsonger i ökända slagsmåls-ligan LNAH. Här har ni ett klipp där ni får se vilken spelare som nu kommer till SHL:
https://www.youtube.com/watch?v=R9fhyRGyFqk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *