Forssell och Petterström vilar när CHL-kvartfinalens första tre perioder skall spelas.

Att Skellefteå skulle lottas mot Linköping i slutet var inte helt oväntat då lagen har en förmåga att alltid ställas emot varandra i slutspel.

Nu var det givetvis lite tråkigt att två svenska lag, som kan möta varandra tolv gånger på en säsong, fick möta varandra även i CHL-slutspelet. För även om denna europa-liga har haft svårt att locka publik så känns det som att ett lag från en annan liga lockar mer nyfikenhet och väcker större intresse hos publiken än ett svenskt lag som man redan sett sååå många gånger. Men matchserien skall spelas, med eller utan publik, och lagen måste komma ut med bra inställning även till dessa matcher.

Linköping har gått starkt i SHL den senaste tiden och framförallt förstakedjan med Vrana, Taffe och MicFlikier har imponerat. Två nyförvärv som båda visat sig vara riktiga lyckodrag från Linköpings sportchef och här har Skellefteå något att se upp med i kvällens match.

Skellefteå har även dom imponerat i SHL den senaste tiden och den gångna veckan så tog man tre väldigt imponerande vinster mot Färjestad, Luleå och Växjö. Västerbottenslaget toppar just nu hela SHL och man gör det välförtjänt då man är seriens bästa lag just nu.

Såhär spelar Skellefteå ikväll:
Målvakter: Erik Hanses, Jesper Eriksson

Förstafemman: Tim Heed, Martin Sevc; Mikko Lehtonen, Rob Schremp, Andrew Calof
Andrafemman: Fredrik Lindgren, Sebastian Aho; Adam Pettersson, Patrik Zackrisson, Kirill Kabanov
Tredjefemman: Niclas Burström, Marcus Pettersson; John Norman, Martin Lundberg, Axel Holmström
Fjärdefemman: Erik Andersson, Arvid Lundberg; Daniel Widing, Pär Lindholm, Oskar Sundqvist

Detta innebär, som rubriken lyder, att Erik Forssell och Pontus Petterström vilar i dagens match.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *