Rolig match att vänta när Skellefteå AIK vill förlänga klubbrekordet och ta sin åttonde raka vinst.

Efter dagens match så är det dags att summera SHL och kolla tillbaka på en riktigt lyckad första del av grundserien för Skellefteå AIK.

Ja, när man i Torsdags besegrade Brynäs så satte man nytt klubbrekord med sju raka vinster efter full tid och jag ser ingenting som ska kunna stoppa den sviten från att förlängas då Djurgården i afton gästar Skellefteå Kraft Arena. Huvudstads-laget har en alldeles för svag backsida, och när Mikael Tellqvist får vakta båsdörren så höjs inte DIFs chanser.

I Skellefteå så är det mesta hett just nu, men framförallt kedjan med Sunken, Pär och Widing har sett ruskigt starka ut sistone. Widing som enligt sig själv är i sin livs form har börjat få utdelning och då är Daniel en spelare som alla motståndarlag måste hålla koll på.

På bortastå ser vi en hel del Djurgårdare och det är givetvis en extra krydda som höjer matchtempen rejält.

Matchen då? Jag tror att den slutar 4-0 till hemmalaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *