Erik Forssells första SHL-hattrick när Skellefteå vann igen.

När matchklockan stod på fem minuter spelade så såg Modo ut att gå mot en utklassningsseger då man hade studsarna med sig och spelade riktigt bra. Men efter att Patrik Zackrisson reducerat till 2-1 så skiftade matchbilden och serieledande Skellefteå kunde sedan kontrollera händelserna matchen ut. Det stannade vid 3-6 och Skellefteå har nu gjort 23 mål på fyra matcher mot Modo i år, en riktig drömmotståndare alltså.

I Skellefteå så var Patrik Zackrisson och Anton Lindholm de klart bästa spelarna i afton. Zackrisson fick göra två mål, men det var framförallt hans hårda slit för laget och fantastiska tvåvägsspel som utmärkte honom ikväll. Anton Lindholm var Skellefteås bästa back ikväll och lämnade isen med +3 samt ett assist.
Givetvis så skall Erik Forssells hattrick också lyftas, hans första hattrick i SHL-tröjan. Kul för Erik som jobbar hårt varje dag men haft det lite tungt med målskyttet den senaste tiden, men i ärlighetens namn så var dagens hattrick i den lättare skolan då två av målen kom från väldigt nära håll och det tredje var frukten av ett snyggt klapp-klapp spel mellan Schremp och Norman.

Nu skall undertecknad handla sig en middag och sedan kolla på HV71 – Luleå. En match som är riktigt intressant på förhand, inte minst med tanke på vad som hände senast lagen möttes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *