Lehtonen klar för rivalen Örebro.

Örebro HK har den senaste tiden seglat upp som en riktig joker i kommande slutspelet med sin frejdiga och sevärda ishockey. Anförda av Ryan, Johansson och Viksten så har laget tagit flera tunga skalper den senaste tiden och är i allra högsta grad delaktiga i toppstriden. I afton gjorde man även klart med Skellefteå AIKs floppvärvning Mikko Lehtonen. En spelare som alla svartgula vet är av hög klass när allting stämmer men tiden i Skellefteå vart inte alls så som det var tänkt.
Får nu Mikko det att lossna i Örebro så har pop-laget en riktigt bra forward, men fortsätter säsongen som den hittills sett ut så kommer finländaren att få se matcherna från läktaren även där.

Hur som helst så har Mikko alltid varit en trevlig kille att prata med, ställer alltid upp för intervjuer och bjuder på sig själv. En person som kommer bli saknad i Skellefteå men en spelare som Skellefteå klarar sig utan. Önskar honom all lycka till i sitt nya lag och på återseende den 28 Januari när Örebro gästar Skellefteå Kraft Arena.

Källa: http://skellefteaaik.se/artikel/62245/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *