Snabb chans till revansch när Skellefteå gästar Gavlerinken Arena.

Efter gårdagens förlust mot Frölunda så får nu serieledarna en snabb chans till revansch när man endast ~17 timmar efter gårdagens slutsignal spelar borta mot Brynäs.

Hemmalaget Brynäs har en säsong som kan liknas vid en berg- och dalbana där resultaten verkligen har varierat. Tyvärr för Brynäs-fansen så har man dock mestadels förlorat och för tillfället så ligger man endast 3 poäng ovanför kvalstrecket.
I Brynäs hittar vi en av SHLs bästa svenska spelare i Anton Rödin som verkligen har gjort sitt för att lyfta Brynäs i tabellen, Anton som förövrigt ryktas vara på G till Skellefteå för nästa säsong.

I Skellefteå så ser vi fyra förändringar från gårdagens match. Den första förändringen är att Erik Hanses kliver in mellan stolparna och Markus Svensson som inte hade sin bästa kväll igår får vakta båsdörren.
Anton Lindholm kommer in på Arvid Lundbergs plats, ett byte som känns logiskt då Lindholm har sett bra ut den senaste tiden.
På forwardssidan så ser vi att Rob Schremp kliver in mellan Sundqvist och Holmström samtidigt som Kirill Kabanov startar som trettonde forward.
En spännande laguppställning där det blir mycket intressant att se hur Schremp svarar på petningen, Kabanov ser ut efter skadan och om Sörensen tar för sig mer i sin andra match.

Sedan så blir det givetvis intressant att se om Janne Pesonens superform håller i sig. På sina fyra inledande matcher i Skellefteå så har han gjort 5 mål och 2 assist. Imponerande!

Matchtips: 2-4

Målvakert: Erik Hanses, (Markus Svensson)

Förstafemman: Martin Sevc, Tim Heed; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Martin Lundberg

Andrafemman: Fredrik Lindgren, Sebastian Aho; Oskar Sundqvist, Rob Schremp, Axel Holmström

Tredjefemman: Niclas Burström, Erik Andersson; Nick Sörensen, Erik Forssell, Daniel Widing

Fjärdefemman: Anton Lindholm, Kirill Kabanov;  Adam Pettersson, John Norman, Andrew Calof

Spelar ej: Pär Lindholm (avstängd i väntan på sin dom), Marcus Pettersson, Arvid Lundberg, Pontus Petterström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *