”Skellefteå kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta”

När Skellefteå ikväll besegrade Örebro med 3-2 så var det med ett bekant ansikte i gästernas lag. Mikko Lehtonen som för dryga tre veckor sedan lämnade Skellefteå för just Örebro var ikväll tillbaka i ”Templet” och bloggen fick efter matchen en pratstund med denne som kom med en liten kärleksförklaring för laget och staden.

Hur känns det efter matchen, Mikko?
– Jag tycker det var en bra match, det kunde ha slutat hur som helst. Skellefteå är rätt bra, men det är Örebro också. Vi har något bra på gång här. Det är en växande organisation och vi är ett av få lag som kan matcha Skellefteås skridskoåkning och tempo.
Ni är framförallt bra i kontringsspelet?
Vi har skickliga skridskoåkare så vi försöker vända spelet fort och gå mot mål direkt. Vi hade bra chanser ikväll.
Hur kändes det att vara tillbaka i Skellefteå, mot alla dina gamla lagkamrater?
Det kändes lite konstigt om jag ska vara ärlig. Jag var nervös i starten av matchen och på uppvärmningen. Försökte lägga fokus på att inte passa fel spelare eller hoppa in i fel avbytarbås.
Saknar du tiden här i Skellefteå?
Skellefteå kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag har haft en bra tid här under mina 1,5 år. Jag gillar att vara här och min familj gillade att vara här. Finns inga dåliga saker att säga om Skellefteå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *