Växjö vinner välförtjänt när Pesonens svit tar stopp.

I en riktigt bra hockeymatch mellan två topplag så kunde Växjö välförtjänt vinna med 3-1 efter att ha gjort ett mål i varje period. Smålänningarna var betydligt hetare och ser ut att bli ett allvarligt hot för alla lag i vår.

I Skellefteå så var det många som inte kom upp i normal standard. Framförallt Oskar Sundqvist såg ut att ha det riktigt tungt och den annars så duktige forwarden drällde med pucken flertalet gånger, men alla vet vad Boden-sonen kan och vilken nivå han normalt håller.
På plussidan i Skellefteå så hittar vi Anton Öhman som börjar ta för sig allt mer och ikväll hade stor show i sista perioden där han drog typ hela motståndarlaget, tråkigt för den unga backen att han ej kunde sätta friläget….

3-1 blev slutresultatet som sagt och det välförtjänt, som sagt. Men tänk om Skellefteås två stolpskott hade resulterat, så nära var det trots allt!

Match imorgon igen och HV71 står för motståndet. Ett lag som vunnit samtliga matcher mot Skellefteå denna säsong så räkna med ett revansch-suget Skellefteå i den drabbningen.

Trevlig kväll, håll hårt om era kära och ännu hårdare om era älskade. Tack för mig, hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *