”Sunken” tillbaka, i heltäckande visir.

Oskar Sundqvist, som skadades i Tre Kronors möte med Finland, är nu tillbaka i spel efter drygt två veckors frånvaro. Inför matchen så träffade bloggen honom och det var en förväntansfull och glad spelare som såg framemot matchen.

Välkommen tillbaka Oskar!
– Tack så mycket. Det ska bli roligt, det var ju ett tag sen man fick spela så det ska bli kul att få vara med igen!

Skönt att få göra din comeback i en Lördagsmatch som oftast brukar bjuda på bra stämning?
– Ja. Det ska bli extra roligt med förhoppningsvis mycket folk. Vi ska göra allt för att ta tre poäng idag!

Du har nu stått vid sidan av isen och sett laget spela några matcher, de två senaste har slutat med förlust. Är det än jobbigare att inte kunna vara med när laget förlorar?
– Ja det är ju alltid jobbigt. Vi hade det ju lite jobbigt mot Färjestad hemma. Mot Frölunda så tycker jag faktiskt att vi var bättre än dom. Dom har spelat bra medans vi har haft många skador, så dom som har spelat ska ha en stor eloge för att dom har gjort ett jättebra jobb.

Nu när slutspelet närmar sig och prestationer blir viktiga så kanske det är viktigare för er att ta med er prestationen mot Frölunda än just de två poängen som ni tappade?
– Ja det tycker jag. Speciellt på sättet vi spelade och med så många spelare borta så var det en jäkla bra match för oss. Samtidigt som vi hade lite missflyt och inte fick de rätta domsluten med oss. Men bra match av dom som spelade och förhoppningsvis så ska vi fortsätta så här hemma idag!

Du kommer att spela med ett heltäckande visir, påverkar det dig något?
– Nej det tycker jag inte, jag fick välja mellan det och galler. Och jag valde väl heltäckande för att, nej jag vet egentligen inte varför. Än så länge så har jag inte haft något problem att träna med det men vi får se nu under matchen om det blir några andra problem med det.

Vad slutar matchen?
4-1 till oss!

Och Oskar Sundqvist gör?
– Ett mål!

1622-1024x576

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *