Två raka förluster, nu kommer tre poäng.

Efter två raka förluster, först en svidande 1-5 förlust hemma mot Färjestad som följdes upp med en sudden-death förlust i Göteborg, så är nu Skellefteå tillbaka på hemmaplan och tar idag emot Djurgårdens IF. Ett lag som visat sviktande form på slutet och är i allra högsta grad inblandade i streckstriden. Ett lag som kommer att göra allt för att skaka Skellefteå och ta steg mot säkrare mark, men kommer dom att lyckas?

Nej. Det tror jag inte, Skellefteå är ruskigt revanschsugna efter två raka nederlag och kommer idag att spinna vidare på Frölunda-matchen, där man spelade riktigt bra, och jag tror att man kommer att visa upp slutspelsform inför hemmapubliken.

I Skellefteå så saknas sedan tidigare Martin Lundberg, Markus Svensson och Pontus Petterström. Till den trion så har tyvärr nu även Erik Forssell och Tim Heed anslutit. Fem skador som alla är jobbiga för Västerbottningarna då det är fem nyckelspelare för laget. Mer om detta kommer senare, när bloggen fått tag på Karin Rundblad.

Matchtips: 5-1 till Skellefteå.

Så spelar man ikväll:

Målvakter: Erik Hanses, Jesper Eriksson

Förstafemman: Martin Sevc, Niclas Burström; Daniel Widing, Axel Holmström, Oskar Sundqvist
Andrafemman: Fredrik Lindgren, Sebastian Aho; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Andrew Calof
Tredjefemman: Anton Lindholm, Erik Andersson; Nick Sörensen, Pär Lindholm, John Norman
Fjärdefemman: Kirill Kabanov, Arvid Lundberg; Sebastian Ohlsson, Rob Schremp, Adam Pettersson

Saknas: Markus Svensson, Pontus Petterström, Martin Lundberg, Tim Heed, Erik Forssell. Alla skadade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *