Ikväll kan tredje raka seriesegern säkras.

Växjö möter ikväll Linköping i en tuff bortamatch. Skulle Smålands-laget då ta mindre än ett poäng så säkrar Skellefteå AIK seriesegern vid tre poäng och givetvis så kommer man att gå för det. Vilken framgång för föreningen och klubben att ta sin femte titel på tre säsonger, vem trodde det för 10 år sedan?

Tror vi då att man vinner ikväll? Njae.. Givetvis så är Skellefteå ett betydligt bättre lag och sett över alla lagdelar så skiljer det inte bara en klass. Men Leksands IF befinner sig i en oerhört tung situation där negativt kvalspel börjar se allt mer sannolikt ut, och med sina trogna, fantastiska fans i ryggen så skulle det inte förvåna mig om dalmasarna kniper till sig poängen ikväll.

Så spelar Skellefteå AIK ikväll:

Målvakter: Erik Hanses, Jesper Eriksson

Förstafemman: Martin Sevc, Niclas Burström; Daniel Widing, Axel Holmström, Oskar Sundqvist
Andrafemman: Fredrik Lindgren, Sebastian Aho; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Andrew Calof
Tredjefemman: Anton Lindholm, Erik Andersson; Nick Sörensen, Pär Lindholm, John Norman
Fjärdefemman: Sebastian Ohlsson, Arvid Lundberg; Kirill Kabanov, Rob Schremp, Adam Pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *