Superkedjan splittrad när man gästar Behrn Arena.

Superkedjan med Pesonen, Zackrisson och Calof som tillsammans stått för 18 poäng på sina fyra matcher ihop är ikväll splittrad. Detta eftersom att både Janne Pesonen och Patrik Zackrisson saknas i laguppställningen, har inte fått några rapporter om varför men det lär inte handla om något allvarligt då båda två såg ut att må riktigt bra igårkväll. Dessutom så saknas Nick Sörensen, samma visa där. Har ingen aning om varför.

Dessa spelares frånvaro stärker känslorna om att man kommer få det riktigt tufft i Örebro ikväll och undertecknad tippar att det blir en storförlust för seriesegrarna. Örebro är ett ruskigt bra lag och vid seger ikväll så hakar man på kampen om andraplaceringen i tabellen.

Så spelar Skellefteå:

Målvakter: Markus Svensson, (Erik Hanses)

Förstafemman: Martin Sevc, Niclas Burström; Oskar Sundqvist, Pär Lindholm, Daniel Widing
Andrafemman: Fredrik Lindgren, Sebastian Aho; Adam Pettersson, Erik Forssell, Kirill Kabanov
Tredjefemman: Anton Lindholm, Erik Andersson; Arvid Lundberg (som forward!), Rob Schremp, Andrew Calof
Fjärdekedja: John Norman, Axel Holmström, Martin Lundberg

Saknas: Tim Heed, Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Nick Sörensen, Pontus Petterström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *