”Alla spelare tillgängliga”

På dagens träning så återfanns alla tjugofyra spelare på isen och ingen hade på sig den röda tröjan som indikerar att de är skadade.

– Vi har alla spelare tillgängliga och det är så vi har velat ha det hela året. Vi har vilat spelare på slutet för att kunna komma med full trupp inför slutspelet och vi är precis där vi vill vara i laget, säger Hans Wallson.
Martin Sevc klev av isen efter bara tjugo minuter, men drillades hårt av Klockare före övriga laget klev på. Var det bestämt sedan tidigare att han inte skulle delta hela träningen?
Ja precis. Han har vilat på slutet och inte spelat de två senaste matcherna så han följer en plan som vi satt ut för honom men han är tillgänglig för spel!

Det var inte helt lätt att på träningen lista ut vilka spelare som just nu står utanför truppen men om man bara ska gå efter hur man tränade och spelade ihop kedjor under spelövningarna så ser det ut som att Pettersson, Anton Öhman, Rob Schremp och Arvid Lundberg står utanför laget och att man på Torsdag kommer att spela med följande lag:

Tim Heed, Martin Sevc; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Andrew Calof
Niclas Burström, Fredrik Lindgren; Kirill Kabanov, Erik Forssell, John Norman
Sebastian Aho, Anton Lindholm; Oskar Sundqvist, Pär Lindholm, Martin Lundberg
Erik Andersson; Nick Sörensen, Axel Holmström, Daniel Widing
13:e forward: Pontus Petterström

MEN, som sagt så är detta bara spekulationer och givetvis så kan laget komma att se helt annars ut än vad jag här förutspår men känslan är ändå att detta är ungefär hur man kommer att ställa upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *