Slutspelskickoff i Arenan.

Det har blivit något av en tradition att man i Skellefteå Kraft Arena har en slutspelskickoff där supportrarna, framförallt de yngre, får chansen att träffa sina idoler för autografskrivning på isen där de får friåka med spelarna i Skellefteå AIK eller i foajen där spelarna också sitter.

Detta har blivit ett populärt evenemang och det är uppskattningsvis över 500 personer som befinner sig här ikväll, vilket givetvis är en bra siffra.
– Det är ju roligt att så många dyker upp och frågan är om vi inte har mer folk i år än förra året, säger Tobias Lindgren som är ansvarig för Webb-tv och media i Skellefteå AIK Hockey.

Medans jag ändå befinner mig på arenan så passade jag på att kolla biljett-statusen inför Torsdag och tydligen så finns det fortfarande kvar väldigt många biljetter men de på kontoret misstänker att folket väntar på motståndet. Blir det Luleå så kommer biljetterna att sälja som smör men blir det Brynäs så blir det nog svårare att sälja de resterande biljetterna. Ja faktum är att man ifjol i kvartsfinalspelet inte ens hade slutsålt vid ett enda tillfälle, sämsta publiksiffran i kvartsfinal-spelet kom faktiskt i matchen när Skellefteå säkrade matchserie-segern. I match fem hemma mot HV71 så kom endast 5178 personer.

För mig så är det märkligt att ett slutspel inte säljer ut, om folk stannar hemma för att vänta på semifinalspelet så råder jag dem att tänka om. Även om Skellefteå är stora favoriter så är det ju inte klart att Skellefteå går vidare, och då lär ni ångra er att ni inte gick när ni hade chansen.

Bilder från kvällen kommer ut inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *