Erik Andersson räknar timmarna.

Idag kommer ni att bjudas på mycket läsning inför kvällens match, med start 18.30. Här är lite av vad som kommer att erbjudas på bloggen.

* Intervju med Aho.
* Och med Calof.
* Tankar om kvartsfinalserien och Brynäs som motstånd.
* Tankar inför kvällens match.
* Just innan match så kommer laguppställningen och sista tankarna innan.

MEN, vi börjar med Erik Andersson.

Efter dagens matchvärmning så fick bloggen ett snack med Erik Andersson, som på flera rikstäckande medier uppges vara påväg bort från Skellefteå, och det var en jäkligt laddad Erik som lyste av förväntningar.
När jag säger att det bara är 7 timmar och 2 minuter till nedsläpp så bjuder Erik på ett stort leende och instämmer nickande.

Jag tänker inte fråga dig om situationen med ditt kontrakt, då det redan spekuleras så mycket om vart du spelar nästa år på medier.
– Ja men du tack, haha!
Hur laddad är du inför vad som komma skall?
– Väldigt laddad, det ska bli fantastiskt kul.
Det är nu det roliga börjar?
– Ja absolut, vi har laddat  för det här nu under ett bra tag så det ska bli väldigt kul att det nu äntligen drar igång.
Samtidigt som andra lag, tex Brynäs, nu bara fått två dagar på sig att ladda inför det här så har ni haft ett par veckor i och med att ni säkrade seriesegern så tidigt där i matchen mot Leksand?
– Ja det betydde ju att vi har kunnat träna precis som vi har velat och vi har även kunnat vila småskavanker så att vi kommer med frisk trupp nu i slutspelet.
Brynäs som motstånd?
– Det kommer bli en tuff batalj, så att det blir en riktigt kul kvartsfinalserie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *