Massor av nyheter som ni inte får se från soffan.

Biljettläget inför kvällens kvartsfinal är som så att det fortfarande finns kvar en hel del biljetter, men biljett-ansvarig på kansliet märker att det säljs mer och mer biljetter nu för var timma som går och tror att det till slut ändå kan bli en bra publiksiffra i Skellefteå Kraft Arena ikväll. Och för er som väljer att skippa eran bekväma sits i soffan så utlovas en hel del nyheter och häftiga små saker som:

* Helt nytt intro, som tydligen ska vara riktigt coolt. Såhär säger teknikansvarig Adam Granlund:
– Det kommer för det första att bli helt becksvart i arenan, mycket mörkare än vad vi har haft förut, sen så är det en nästan helt ny ljusshow och mycket mer rök än vad vi någonsin haft förut. Lägg där till en helt ny intro-film så har du ett riktigt coolt intro som publiken nog kommer gilla.

* North Power har utlovat ett mäktigt tifo som tydligen ska vara minnesvärt och detta kommer ni inte att kunna se hemifrån.

* Över en TV så kan man i och för sig höra en viss stämning ut i högtalarna hemma men det är ju inget emot stämningen som blir i Skellefteå Kraft Arena, och speciellt i ett slutspel så är ju stämningen något utöver det vanliga. Så även det missar ni om ni stannar hemma.

Så ta er till Skellefteå Kraft Arena och uppleva alla nyheter, den goda stämningen och när Skellefteå AIK förhoppningsvis segrar i slutspelets första match

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *