Wallson ändrar i kedjorna.

Något sent så kommer här dagens träningsrapport.
Wallson har ändrat om lite i formationerna och Adam Pettersson som igår fick se matchen från läktaren går in i andrakedjan med Forssell & Kabanov bland annat. Hur man formerar laget hittar ni längst ned i inlägget, där de spelare som markeras med kursiv text ser ut att vara ”extra”.

* Pontus Petterström, som klev av efter andra perioden igår, är inte på is idag och vi får återkomma om vad som ligger bakom det efter träningen.

* Träningen inleds med spel i zon följt av en klassisk uppvärmnings-övning i mittzonen där spelarna trampar runt cirklarna och avslutar med att komma i ett friläge mot målvakten. I zonspelet så sätter Kabanov ett mål och firar som att det vore en riktig match. Kirill var igår kanske bästa forward efter Calof och ser ut att ha prickat in slutspelsformen.
* Träningen går vidare med en 5 mot 2 övning som startar med att backarna har puck i egen zon. Efter ett snabbt uppspel så anfaller sedan hela femman mot två försvarande spelare. Kabanov fortsätter att visa god form, men även Widing ser het ut.
* Burström står för två mål från backplats i 5 mot 2 övningen och Wallson jublar högt åt detta.
* I en 5 mot 5 övning så är Bert tydlig med Pesonen, som letade sig inåt i banan vid ett uppspel, att han ska hålla sig till planerna. ”Stay on your side, Janne! Stay on your side.”
* Lindgren stänker in pucken i mål under 5 mot 5 övningen, assisterad av Schremp och jublet vet inga gränser. Bytet efter så står Svensson för en vass plock och möts av klappande klubbor från hela laget.
* En skridskoövning i mittzonen där två spelare ska åka full fart och tävla om samma puck. Schremp vinner mot Widing, efter lite fusk, och Widing skriker några ord som inte bör skrivas här. (På skämt såklart)

 


Vit 1: Aho, Lindholm; Sundqvist, Norman, Holmström
Vit 2: Andersson, Lundberg; Lundberg, Lindholm, Widing, Sörensen
Svart 1: Heed, Sevc, Öhman; Pesonen, Zackrisson, Calof, Schremp
Svart 2: Lindgren, Burström; Kabanov, Forssell, Pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *