Game five.

Match fem och upplagt för fest i Skellefteå Kraft Arena. Laget får chansen att säkra finalplatsen på hemmaplan och känslan är att de kommer att ta den chansen. Ifjol så hade Skellefteå 3-0 i matcher mot Linköping när östgötarna tvingade fram en femte match. så slutade det med en rejäl urladdning från Skellefteå som segrade med 7-3 inför en kokande hemma-arena. Ikväll så är känslan att det kan bli ett liknande scenario.

I Skellefteå så saknas Kirill Kabanov, som kraftigt haltandes var påväg till gymmet för att rehabträna, samt Rob Schremp och Arvid Lundberg. Sebastian Aho som var petad i förra matchen får alltså komma tillbaka in i laguppställningen.

I Linköping så spelar Daniel Rahimi som inte blev avstängd, något som delar åsikterna i Sverige. Vissa skriker på att det är solklar avstängning, vissa anser att sånt där händer hela tiden och bara träffade olyckligt. Jag? Inte riktigt säker vad jag tycker, det delas ut sådana där smällar hela tiden och är en del av spelet framför mål. Men ändå så känner jag litegrann att Rahimis smäll var lite fulare än vad man är van att se. Det var ett väldigt hårt slag som riktades mot ett oskyddat ställe. Men nog om det.

Laguppställning:
Målvakter: Markus Svensson, (David Rautio)

Förstafemman: Fredrik Lindgren, Niclas Burström; Pontus Petterström, Pär Lindholm, Martin Lundberg
Andrafemman: Martin Sevc, Tim Heed; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Andrew Calof
Tredjefemman: Anton Lindholm, Sebastian Aho; Daniel Widing, Erik Forssell, Oskar SundqvistFjärdefemman: Erik Andersson, Nick Sörensen; John Norman, Axel Holmström, Adam Pettersson

Utanför: Rob Schremp, Kirill Kabanov, Arvid Lundberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *