”Vår kapten” är tillbaka!

guld11Efter ett år i KHL, där Jimmie var med och bärgade SKA ST Petersburgs första Gagarin Cup emblem, så är han nu tillbaka i de ”rätta” färgerna.

Många lag har värvat friskt inför kommande säsong av SHL, som förövrigt känns hyper-intressant på förhand med många riktigt bra lag, och klass-spelare har anslutit till ligan på löpande band. Idag skickade Skellefteå AIK ut ett statement att även de femfaldiga final-deltagarna kommer att ställa ett starkt lag på isen då man värvade in Jimmie Ericsson. En spelare som inte behöver någon presentation för Skellefteå-anhängarna. Och hade det krävts en sådan så hade det varit enkelt att visa upp hans resumé från de senaste säsongerna.
OS-silver, 2x svensk mästare, 1x Gagarin Cup mästare, 1x världsmästare, Peter Forsberg trophy.

Den talar sitt tydliga språk, Skellefteå AIK har fått in en spelare av högsta klass i sitt lagbygge och kanske den pusselbit som saknades allra mest i finalerna mot Växjö.

Under de kommande veckorna så kommer undertecknad att göra allt för att få en intervju med Jimmie. Därför öppnar jag nu upp för en möjlighet för er läsare:

I kommentarsfältet här, på facebook eller på twitter så är ni hjärtligt välkomna med era frågor till Jimmie.

1 kommentarer

  1. Jag hälsar Jimmie välkommen tillbaka. Det är ett riktigt välkommet nyförvärv. Jag hälsar även dig Robin välkommen tillbaka. Jag har saknat dina oerhört intressanta och väldigt nyanserade krönikor. Ett stort grattis och lycka till med din nya utbildning. Jättekul att du kommit in!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *