Elithockeybloggen avslöjar: Nytt intro i vinter.

Att Skellefteå AIK gick ekonomiskt bra är ingen nyhet, då det skrivits om föreningens sjuka och mäktiga mångmiljonvinst i en vecka nu. Officiellt så har man även meddelat att pengarna kommer att investeras i en ny mediakub som kommer att höja upplevelsen för publiken ännu mer.

Vad som ännu inte blivit officiellt, och möjligen inte heller kommer att bli officiellt på ett tag, är att man även väljer att lägga en stor summa pengar på ett nytt intro. En källa, som är pålitlig och aldrig haft fel, avslöjar detta till bloggen och säger att man i början av November kommer att vara klar med introt. H*n vill inte gå in på detaljer men lovar att introt kommer att göra succé och vara mäktigare än Luleås björngap.

Ja justja. Källan säger även att en nyhet kommer att presenteras på hemsidan inom någon/några veckor. ”Nyförvärv?” frågade jag, och möttes av ett stort leende.

Håll utkik gott folk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *