Ny säsong, större satsning.

Den tjugotredje April avslutades SHL 2014/2015, och med det också min första säsong som frilansande journalist samt bloggare. Den gångna säsongen var för mig mycket lärorik och intressant, men framförallt alldeles, alldeles underbar. Under åtta månader så fick jag äran och möjligheten att arbeta med mitt livs största intresse och snabbt insåg jag att det var detta som var mitt kall. Så från och med den 16e Augusti så kommer jag, Robin Lindgren, att flytta tretton mil söderut och påbörja studier till journalist på Strömbäcks Folkhögskola. Givetvis så kommer detta att medföra mindre möjligheter till bevakning av isträningar då jag dagtid kommer att vara på skolan. Men alla hemmamatcher kommer att följas på plats i ”nya” och uppfräschade Skellefteå Kraft Arena och givetvis så kommer blogginlägg att återfinnas på bloggen efter alla matcher. På bloggen så kommer det även kommande säsong att läggas mer krut på individuella intervjuer där bra och intressant läsning utlovas.

Fram till seriestart så kommer bloggen att växla upp stegvis, och under uppväxlingen så kommer det att bjudas på sommarläsning med spelare i laget. Och här så uppskattar jag all möjlig hjälp som går att få, vad vill ni läsa om. Och framförallt, VEM vill ni läsa om?

Jobbmailen är rensad för att ta emot önskemål, tips och idéer från er läsare. Finns det något speciellt ni vill läsa om på bloggen fram till seriestart, finns det någon speciell spelare ni vill ha mycket läsning om, har ni tips på vad jag kan förbättra? Skicka in detta till mig på något av följande sätt:

Jobbmail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/elithockeybloggen
Twitter: https://twitter.com/robinlindgreen

Privata frågor samt omoget och kränkande innehåll kommer inte att ges någon tid, så dont waste your time on that!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *