Sagt på Nordanå.

Det har ikväll spelats en brännbollsmatch mellan Skellefteå AIK och North Power. Samtliga spelare i Skellefteå AIK deltog förutom Sebastian Aho, Axel Holmström, Janne Pesonen, Terry Broadhurst och Marcus Pettersson. Bloggen passade på att få en hel del citat som ni här får ta del av:

– Det ska bli kul att gå på is, det är det alltid. Det har varit en tuff sommar, men det ska ju vara tufft också. Det har varit lite nya grejer och så, men det har varit kul också.
Patrik Zackrisson.

– Det ser riktigt bra ut, vi har en trupp som driver hårdare än vad jag någonsin har sett. Revanschlusten är stor, vi har många som är hungriga på att spela hockey. Vi har en hel del som var nya i ligan förra året som har fått mersmak och vill visa framfötterna i år. Drivet är fantastiskt i truppen.
Bert Robertsson

– Dom vi släppte iväg från fjolårets trupp var ju från utsocknes och vi har fyllt på mestadels med lokala förmågor med något undantag som Ritola och Broadhurst. Och så har vi fyllt på med juniorer, och de brukar ju nästan alltid överraska positivt.
– Om jag säger att Pär (Lindholm) och Calof går en bra säsong till mötes vad säger du då?
– Calof är i bättre form nu än vid det här skedet ifjol. Lindholm är en klippa i laget och var det redan förra året när han fick ordning på sitt spel och hittade sin roll i laget, och då är han en faktor absolut. Det är två killar som jag ser framemot att se i vinter.
– Jag ser likheter mellan Pär och Oscar Lindberg, håller du med?
– Jo det har du rätt i, helt klart. Han har dom karaktärsdragen absolut. Och jag tror att Pär kan hamna i en liknande roll som Oscar.
Bert Robertsson igen.

– Dom brukar ju ha en partisk domare i och för sig, men ändå så brukar vi vinna mot dem. Jag tror att vi vinner med minst 23 poäng, jag personligen kommer nog att göra homeruns på 66% av mina slag, haha.
En riktigt ödmjuk Jimmie Ericsson inför match, med den där härliga glimten i ögat.

– Jag såg han göra minst tre missar och det är inte godkänt om man ska vara en stjärna, det är för dåligt!
Martin Lundberg pikar Jimmie efter matchen.

11793338_1604081356510055_251735245_n
Skellefteås nyförvärv Mattias Ritola deltog i brännbollsmatchen, men tog det väldigt lugnt med tanke på det skadade knäet som han just nu rehabiliterar. Ett bra tecken dock att han får/kan vara med på detta.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *