”Vi ska vinna guldet för Sebbe”

Igår säkrade Skellefteå sin 22 seger i årets SHL och efteråt var det givetvis idel glada miner i omklädningsrummet. Undertecknad snackade så klart med en del spelare samt Hans Wallsson, framförallt snacket med den sistnämnda blev mer åt det allvarliga hållet då vi gick in på ämnet Sebastian Aho – det syntes i tränarens ögon hur mycket han led med sin skickliga back som alltså missar JVM sitt sista år som junior och dessutom en turnering där han mest troligt skulle ha varit lagkapten.

Sagt efter match:

”Jag tycker absolut säsongen hittills varit över förväntan. Jag hade helt ärligt inga tankar om att jag skulle få vara med så här mycket redan denna säsong men det är väldigt kul och det känns ändå som att jag tar chansen.”
Sebastian Ohlsson

Han hade varit lite smågrinig lite matchen så jag åkte dit, det är sånt som händer haha. Jag är väl inte den största och farligaste killen men någon måste ju säga ifrån.”
Ohlsson igen, om gruffet med Thoresen

”Jag vet inte om man kan kalla det för ett sniper-mål haha, det var mer tur. Jag hade ett bättre läge att göra mål när Norman passade mig men då lyckades jag missa på något sätt.”
Calof om sitt mål

”Jag var i Kiruna med Jeppe och hans familj. Det var väldigt roligt, vi såg ishotellet och åkte runt i Kiruna. Sen åkte vi över till Finland och besökte Tomtens by, fick sitta i hans knä haha.”
Calof igen

Riktigt bra. Vi startar matchen bra och har bra energi. Jag tycker vi är det starkare laget hela matchen och Djurgården får väldigt svårt att stå emot oss.
Varför är ni starkare än Djurgården?
Vi har bra driv i alla formationer, vi går på 6 backar och 14 forwards där alla kuggar i. Sen har vi en bättre effektivitet jämfört med matcherna borta mot Djurgården.”
Hans Wallsson

”Jag har pratat med Sebbe, det är få förunnat att få spela ett JVM. Vi lider med honom, men sen är det som det är. Vi ska stötta och hjälpa honom när han kommer tillbaka sen ska vi se till att vi vinner guld här istället med Sebbe”
För Sebbe?
”Haha ja exakt, vi ska vinna guldet för Sebbe”
Wallsson igen

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *