Guldhjälten ser ut att återvända till Skellefteå AIK

I match fyra mot Luleå HF var det han som 2013 öppnade målskyttet och året därpå gjorde han fem poäng i finalserien mot Färjestad BK.
Nu ser guldhjälten Oscar Möller ut att återvända till SHL och Skellefteå AIK.

När Norran i dag publicerade sin text där Arvid Marklund snackat med agenten Claes Elefalk dröjde det inte länge innan sociala medier svämmade över av svartgula supportrar i lyckorus. Och jag förstår er, att inte eventuellt utan med största sannolikhet få tillbaka en spelare av Möllers kaliber är ett superbesked. Ett ”nyförvärv” få lag kommer kunna matcha, ja förutom Skellefteå AIK själva då när Jocke Lindström i vår presenteras.

I intervjun berättar agent Elefalk att familjen Möller är inställda på att flytta tillbaka till Skellefteå och återuppta sitt liv i de norra delarna av Sverige.
Att NHL är det enda som möjligt kan hindra från detta och att KHL är ett avslutat kapitel som inte ens är aktuellt.
Jag finner det inte speciellt troligt att en NHL-organisation erbjuder Möller ett envägskontrakt innan den 15 juni och med största sannolikhet ingår han i Skellefteås trupp nästa säsong. Det vågar jag lova.
Dagens nyhet får en också att börja spekulera inför nästa säsong.
Mattias Ritola – Jocke Lindström – Oscar Möller i samma numerära överläge.
Stackars motstånd.

1 kommentarer

  1. Ang Rasmus Edström: hela denna affär med Rasmus är mycket illa skött av björklöven, med pennalism och tråkigheter på träningar. Det var ett misstag att anförtro umelaget med denna talang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *