Skellefteå AIK hämtar hem talang från Björklöven

Skellefteå AIK:s J20-lag har i dag förstärkt truppen med Oliver Lindgren, 19, som hämtas hem Björklöven. Skellefteå-sonen har i tre år tillhört Umeå-klubben där han den senaste säsongen sköt 41 poäng på 32 matcher och under sommaren har han tränat med klubbens a-lag.

Lövenjunioren Oliver Lindgren kan ta steget upp i a-laget den här säsongen.

Foto: Jonatan Stålhös

Efter att Björklöven hämtat Mattias Granlund från Karlskrona HK stod det dock klart att forwardssidan ej hade någon plats för Oliver – som nu alltså är klar för Skellefteå AIK och det J20-lag som i vinter har stora chanser att gå långt då det i truppen finns en hel del talang.

1 kommentarer

  1. Kul att en egen produkt får en återchans. Är din kusin lika bra hockeyspelare som du är skribent blir det här kanon. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *