Trion återförenad – går direkt in i samma PP-uppställning

Det börjar vara ett tag sedan nu – men i dag sliter Skellefteå AIK:s supertrio med Jimmie Ericsson, Oscar Möller och Jimmie Ericsson återigen på sig den svartgula matchdressen tillsammans då först- och sistnämnda är tillbaka från de skador som hållit dem från spel fram till nu.

Möller

För Skellefteå AIK:s lagkapten blir det säsongspremiär då Jimmie fram till i dag vilat från matchspel för att säkerställa sin fysiska status efter den skada som han dragits med en längre tid – och från vila kommer han att vandra direkt in i lagets första formation i numerärt överläge där han, så klart, kommer att ta plats framför motståndets burväktare.

Med sig i den uppställningen får han, också det så klart, radarparet Oscar Möller/Joakim Lindström samt Sebastian Aho och Emil Pettersson – en PP-femma som på förhand känns hur intressant som helst.

I övrigt så börjar Skellefteå AIK:s laguppställning närma sig fullständig, för tillfället är det ”bara” toppbackarna Johan Alm och Kyle Cumiskey samt forwardsparet Sebastian Ohlsson och Axel Holmström som ännu hålls från spel på grund av sina respektive skador. Av dessa lär åtminstone Åsele-sonen Ohlsson vara tillbaka till seriepremiären – backarnas fysiska status börjar dock bli ett orosmoln för Skellefteå AIK då de båda nyförvärven ännu inte gått på is med laget. Att Johan Alm behöver tid för att rehabilitera sig visste alla vid signeringen, men att det transatlantiske nyförvärvet inte skulle vara spelklar vid ankomst är nog ett huvudbry för de flesta och runt om på sociala medier är det många som ifrågasätter hur det egentligen står till med Cumiskey – varför klubben värvat ännu en småskadad spelare.

Mer om detta kommer i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *