Skellefteås J20 vände och vann mot den stora rivalen – efter tre mål i den avslutande akten

Nästa helg inleder Skellefteå AIK årets SHL med en rejäl sammandrabbning då dubbla möten med Luleå HF väntar – i dag inledde båda lagens J20-lag säsongen med ett hett derby, som Skellefteå AIK till slut vann med 2-4 efter att ha vänt i den sista perioden.

Med 16 minuter kvar på klockan hade Luleå HF ledningen med 2-1 – då började man ta väldigt många till synes onödiga utvisningar, något Skellefteå AIK utnyttjade när Oliver Kempainen satte två mål i numerärt överläge, båda gångerna framspelad av Filip Engarås.

Till slut vann man med 2-4 efter att Kempainens namne, Oliver Lindgren, avgjort efter att hemmalaget plockat ut målvakten.

 

1 kommentarer

  1. Pingback: Skellefteås två Oliver låg bakom derbysegern | Elithockeybloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *