Jocke Eriksson tillbaka i Skellefteå – förlorade för första gången på 13 matcher

Året var 2013 när Skellefteå AIK tog sitt första SM-guld i modern tid – Luleå Hockey besegrades i fyra raka matcher och Jocke Eriksson stod då för en ytterst stabil insats slutspelet igenom. I dag var han tillbaka i Schtaan – som förlorare.

När Skellefteå AIK då slog Luleå i match tre inkasserade också Jocke sin tolfte raka seger i Skellefteå Kraft Arena – en svit han kunde förlänga i dagens SHL-match, men hans nya klubb Växjö Lakers kom inte riktigt upp i nivå och burväktarens första förlust sedan den 1 december 2012 var ett faktum.

Hör här i klippet hans tankar om att vara tillbaka, och varför man förlorade.

PS: Även nu syns ett par barnsjukdomar i klippet då videon avbryts på ett abrupt sätt – detta då minnet i kortet tog slut och jag inte uppfattade detta förrän jag kom upp på pressläktaren igen. (Filmade och intervjuade själv, men nu har jag lärt mig att kolla minnet…… *facepalm*).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *