Skellefteås superstjärnor snart tillbaka – debuterar i helgen?

De är två av lagets absolut främsta spelare och var inför årets säsong två fjärdedelar av Skellefteås prestigevärvningar – nu är det ytterst nära SHL-debut för Oscar Möller och Kyle Cumiskey, där förstnämnde i dag gjorde första träningen utan den röda träningströjan.

Det är Norran som rapporterar att Oscar Möller i dag återfanns i svart träningströja – något som betyder att han nu får delta fullt ut och är tacklingsbar, ett kvitto på att skarpskytten nu är ytterst nära att få begå sin säsongsdebut i SHL.

Att han nu närmar sig spel betyder också att vi snart får se den så fruktade superduon Joakim Lindström och Oscar Möller tillsammans, ett radarpar som nog kan vara det absolut främsta i hela ligan.

Även Kyle Cumiskey rapporteras nu närma sig spel, där rapporterar Karin Rundblad till Norran att han beräknas gå för fullt efter helgen.

Glada besked för Skellefteå-fansen, som hittills denna säsong haft ytterst lite att glädja sig åt – och som nu på allvar kan hoppas på Möller-debut i helgen, kanske redan i morgon när Färjestad gästar?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *