Avslöjar: Kirill Kabanov har erbjudits tryout-kontrakt med Skellefteå AIK

För mindre än en timma sedan skrev jag på Twitter att Skellefteå AIK borde erbjuda Kirill Kabanov ett tryout-kontrakt då Oscar Möller bekräftats missa ett par veckor, på grund av den skada han ådrog sig under matchvärmningen i lördags – nu kan Elithockeybloggen avslöja att Skellefteå AIK de facto har ett erbjudande till Kabanov om en tryout i klubben.

FOTO: TT

FOTO: TT

Det är två av varandra oberoende källor med god insyn i Skellefteå AIK som bekräftat att ett erbjudande till Kabanov ligger på bordet och ett svar från den 24-årige ryssen lär inte dröja allt för länge då han själv uttryckt en önskan att återvända till Västerbotten.

Kabanov gjorde för två säsonger sedan en framgångsrik vinter i Skellefteå AIK där han på 43 matcher i grundserien sköt 29 poäng – något han i slutspelet följde upp med att skjuta sex poäng, men där han missade ett par matcher efter Daniel Rahimis slashing mot fotregionen.

 

 

 

10 kommentarer

 1. Pingback: Kabanov kan återvända till SHL - MrMadhawk.se

 2. Nämen Ojsan?
  Är du säker?
  Då är det alltså hans svar vi väntar på!?
  Troligtvis har han ju blivit en lugnare person privat efter barnet och en återkomst kan ju även innebära en positiv injektion för gudfar Andrew.
  Men också Zackrissons zambo har ju uttryckt en längtan tillbaka till Schtaan….
  Spännande!

 3. Pingback: Kabanov erbjuds provkontrakt i SHL | Hockeysverige

 4. Pingback: Kabanov erbjuds provkontrakt i SHL

 5. Pingback: Kabanov erbjuds provkontrakt i SHL | Hockey Time

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *