Bud Holloway har gjort sitt val – klar för återkomst till Skellefteå AIK

Det som i de senaste dagarna utvecklats till en Sillyföljetong långt utöver de vanliga har nu gått från mängder av rykten, till ett pressmeddelande med tre ord på Skellefteå AIK:s hemsida som nu glädjer tiotusentals: ”Bud Holloway återvänder

Brynäs IF, Djurgårdens IF, Växjö Lakers eller varför inte Luleå Hockey? Turerna har varit många – kanske till och med allt för många om du frågar supportrar till Skellefteå AIK som hade offrat ett finger för att se Bud Holloway i den svartgula dressen igen.

Men nu är det klart, Micke Lindgren har gjort ett gediget sportchefsarbete och besegrat ett gäng kollegor i samma roll, men med andra klubbemblem på bröstet. För Bud Holloway var ett eftertraktat byte, en spelare med individuella skickligheter unika på denna nivå – 71 poäng på en säsong talar sitt tydliga språk.

I och med denna värvning bör också forwardsuppsättningen vara spikad för säsongen, de pengar som tids nog kommer spenderas är till för en defensiv pjäs och nu kan vi börja spekulera i hur Skellefteå AIK kan ställa upp när (om) man har alla spelare att tillgå och med Buds intåg ser forwardsuppsättningen direkt vassare ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *