Jonathan Pudas återvänder till Skellefteå AIK nästa säsong

Jonathan Pudas, som gjort tre säsonger i Skellefteå AIK:s juniorlag, har i Karlskrona HK och Brynäs IF utvecklats till att bli en riktigt vass SHL-back. I vår går hans kontrakt ut, och nu kan MrMadhawk avslöja att 23-åringen återvänder till Västerbotten. 

Säsongen är inne i ett avgörande skede, bara 14 omgångar av grundserien återstår, men redan nu börjar klubbarna i SHL förbereda sig inför nästa säsong.

En säsong där Skellefteå AIK med största sannolikhet får se Niclas Burström lämna, då det är en illa dold hemlighet att denne vill prova sina vingar utanför landets gränser.

Givetvis måste Micke Lindgren hitta en ersättare, och nu verkar han ha gjort klart med Jonathan Pudas. Det avslöjar MrMadhawk i dag.

Mer om detta senare.

1 kommentarer

  1. Han tackade nej till att återvända till Skellefteå AIK för två år sedan, trots förfrågan. Han har nog egentligen inget behov att byta klubb, det hänger nog mer tränarfrågan och spel iden en eventuellt ny har. Skellefteå AIK har inofficiellt backat från att man inte satsade vidare på honom efter juniortiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *