Fest i byn

Tänk att lilla Täfteåfestivalen växt upp och blivit stor. Det är med stolthet jag kallar mig Täftebo. I går var sista och andra dagen på årets festival och jag hann bland annat se dessa fantastiska band.


Pitegubbarna i Euskefeurat är one-of-a-kind. Inga andra kan skriva texter som dem – vansinnigt roliga, kloka och tänkvärda. ”Alla ska vi dö en dag, men alla andra dagar ska vi det inte.” Fundera på det.


Väärt från Malmberget levererade vacker och melankolisk musik på svenska. Jag har inte lyssnat på dem tidigare, men nu ska jag börja.


Little Marbles intog stora scenen och charmade mig direkt.


Ebbot, sångare i Soundtrack of our lives, lyssnade på Little Marbles spelning innan han själv gick upp på scen. TSOOL är ute på sin avskedsturné och jag är väldigt impad över att Täfteåfestivalen lyckats få hit bandet.

Tyvärr dog batteriet i min kamera efter att jag tagit den här bilden, så tyvärr kan jag inte bjuda på någon från deras lysande spelning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *