Gröna Lund vs vattenspridaren


Det må finnas hur många vattenrutschbanor, pooler, äventyrslekparker och vattenland som helst, men allt som egentligen behövs är en vanlig vattenspridare.

Jag minns själv glädjen, och hur jag höll andan när de kalla strålarna träffade mig. Jag minns också hur skönt det var när jag efteråt fick svepa en stor handduk runt mig och värmas av solen.

När skolan börjar och barnen ska berätta vad de gjort på sommarlovet är det ofta tal om att de som inte åkt på två veckors all inclusive till Mallorca, besökt Euro Disney, varit på Gröna Lund, Liseberg, Kålmården och Legoland blir ledsna av att höra kompisarnas berättelser. Men är det verkligen barnens känslor, eller är det vi vuxna som lägger in de värderingarna? Visst är det kul att åka på resor, men att springa genom en vattenspridare hemma på gården räcker ganska långt faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *