Hus på väggenTre små färgglada fågelholkar hänger på väggen, men ingen har flyttat in ännu. Vill du testa göra dem? Ladda ner mallen här nedan och skriv ut på ett A3-papper.

För att bygga holken behöver du en böjbar kartong. Ett flingpaket fungerar utmärkt. Klipp ut efter mallen och tejpa eller limma ihop delarna. Klipp sedan ut det papper du vill dekorera med. Jag har använt scrapbookpapper som jag köpt i en hobbyaffär, men du kan lika gärna ta omslagspapper, tidningspapper, eller vad du tycker passar bäst.

Tejpen jag använt till att dekorera kanterna på fågelholken med är washitejp som är gjord av papper och mycket enkel att använda. Den är relativt ny på marknaden, men finns numer i en mängd färger och mönster. Den hittar du också i hobbyaffärer eller på pysselsidor på internet. Ett alternativ är att limma fast fina band på kanterna i stället.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *